Om oss

Taxi Kävlinge – Din vägvisare i Kävlinge, Eslöv, Löddeköpinge och överallt däremellan Kävlinge kommun samt Eslöv kommun!

Välkommen till Taxi Kävlinge – ditt lokala, pålitliga och professionella taxibolag som har betjänat Eslöv, Kävlinge, Löddeköpinge och omgivande områden sedan 1974. Genom åren har vi arbetat hårt för att upprätthålla en hög standard av service och för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vår passion ligger i att erbjuda trygga, bekväma och prisvärda taxitjänster för alla våra kunder, oavsett deras behov.

Vårt team består av erfarna, professionella och serviceinriktade chaufförer med god lokalkännedom och engagemang för att överträffa dina förväntningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad tjänster som inkluderar taxiresor för både privatpersoner och företag, budtjänster, rullstolsanpassade transporter och matvagnsleverans. Dessutom erbjuder vi förmånliga pensionärspriser och konkurrenskraftiga priser för våra företagskunder

 

På Taxi Kävlinge är vi stolta över att samarbeta med andra lokala taxibolag för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen. Vi samarbetar nära med Marieholms Taxi och Annelövs Taxi AB för att säkerställa att våra kunder alltid får snabb, pålitlig och bekväm transport, oavsett vart de vill åka. Genom att arbeta tillsammans med dessa företag kan vi erbjuda en mer omfattande täckning och vara mer flexibla i våra tjänster, allt för att möta dina transportbehov på bästa sätt.

 

Kontakta oss på 046-710 268 för att boka din nästa resa eller besök vår hemsida för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att få förtroendet att ta hand om dina transportbehov.

 

$

Läs mer på tjänster vi erbjuder!

$

Kolla våra våra priser!

$

Kontakta oss på 046-710 268

När du väljer Taxi Kävlinge kan du vara säker på att du får en trygg och pålitlig transportupplevelse. Vi är ständigt engagerade i att förbättra vår service och att lyssna på våra kunders feedback för att bli ännu bättre. Vår största belöning är nöjda kunder som återkommer gång på gång.

Boka Din resa idag!